28.3.12

Aurinkoista kevättä!

Laiskaa blogipäivitystä, kasa keväisiä kuvia. 











Koulunpenkille takas

Noniin, Sisu pääsee jälleen kouluun opiskelemaan kuinka kuuluisi käyttäytyä.
18.4 alkaa kurssi jonne mennään vähän kertaamaan pentukurssilla opittuja juttuja ja oppimaan lisää uusia juttuja. Saas nähä mitä siitäkin tulee.



20.3.12

Tehtävä suoritettu

Miks meillä on joka paikka täynnä koirankarvoja?
Eihän noista nyt ees lähteny paljoa.


12.3.12

Sisu sisustaa

Tämä pitäisi ehkä jättää tekemättä, mutta helpolla on päästy. Sisu ei ole toistaiseksi tuhonnut oikeastaan mitään. Lehtikoria ja erästä toista koria on hieman maisteltu, pari pientä listanpätkää jyrsitty. Sisu on vaan kova poika opiskelemaan ja lukemaan pokeri- ja erälehtiä jotka löytyy päivittäin lattialle levitettynä ja revittynä. Mutta parempi antaa toisen silputa nuo lehdet kuin että keksisi sen tilalle jotain muuta silputtavaa. 








11.3.12

Koirametsässä

Pitkästä aikaan pakattiin koko lauma autoon ja lähdettiin seikkailemaan. Tälläkertaa kohteena koirametsä.
Teki Sisullekin taas hyvää kun sai vapaasti tavata muita koiria metsälenkillä ilman typeriä remmejä ja käskytyksiä. Sai koirat vapaasti olla koiria. Hyrykin joka remmissä ei ihan osaa käyttäytä, käyttäytyi tooosi hienosti kun sai olla vapaana. Kellekään ei tarvinut sen kummemmin räyhätä. 









4.3.12

Koirapuistoilua

Laiska laiska omistaja ei ole saanut aikaiseksi päivitellä blogia hetkeen, mutta jos sitä nyt yrittäisi vähän ryhdistäytyä.

Sisu on päässyt nyt viime viikkoina kerran pari viikossa koirapuistoon tutustumaan muihin koiruuksiin. Kovasti tuo kakara on rohkaistunut kun vertaa ensimmäisiin puistoiluihin jolloin tuo vaan huusi muille jalkojen takaa piilosta. Nyt menee jo vähän moikkaamaan ja toisten kanssa uskaltaa lähteä leikkiinkin. Isojen koirien vauhdikkaat leikit on vielä jänniä ja niitä seuraillaankin jalkojen juuresta turvasta.