24.4.13

Agilitipäivä

Tälläerää vuorossa takaa kierrot.
Ensin pientä reeniä yksittäisillä esteillä ja sitten radalle.
Harjotukset suju taas vallan hienosti ja radallakin mentiin aika vauhdilla. Vähän ne tikut taas lenteli, mutta ei se mitään. Itsellä olikin sitten muistamista että miten se rata pitikään mennä. Eka rata meni hyvin, mutta tokalla radalla unohdin tokavikan esteen kohilla että missä sitä itse pitikään olla ja väärällä puolellahan sitä oltiin. Eihän sillä muuten mitään väliä ole, mutta tarkoituksena oli lähettää koira putkeen siltä vaikeemmalta puolelta.

11.4.13

Agilitiii

Hyppypäivä.
Pari erilaista rataa jotka oli pelkkiä hyppyjä ja putkea.
Eka rata meni ilman ongelmia.
Tokalla radalla Sisulla oli taas sata lasissa ja meni vähän omia reittejään. Ensimmäisen hypyn jälkeen päätti herra että nyt mennään putkeen ja lujaa. Eipä ole Sisu ennen mennyt putkea sellaisella vauhdilla kuin nyt joten eipä siinä voinut kuin kehua hienoa suoritusta. Mun mokahan se kai oli kun en ehtinyt reagoimaan väärälle esteelle menoa.
Radat meni loistavasti jos ei paria pientä kolaria ja rimojen tiputuksia lasketa.
Mentiin muuten taas niillä minien korkeuksilla, mutta tälläkertaa Sisu meni esteiden yli eikä läpi.

Lopuun vielä neljän esteen suora että nähtiin hieman koirien hyppytekniikoita. Sisu tuli esteet täysiiii ja matkalla tuli taas pudotuksia. Mutta ne oli kyllä tosi lähekkäin ne esteet ja taas ihan liian matalat.

2.4.13

Agia

Huh mitkä reenit.
23 esteen rata. Aitoja, muuri, pari putkea ja puomi.
Rataan tutustuminen meni Sisun huudellessa kannustus huutoja sivusta. Sisu myös meinasi nakerrella agilitykaverin remmin poikki siinä odotellessa. Tuo ei vaan osaa odotella nätisti. Pitäs varmaa vähä reenaa tuota odottelua.
No radalla meillä meni hienosti, aina sille eesteelle nro 14, joka oli puomi. Mehän ei olla puomilla kovin montaa kertaa käyty eikä kertaakaan ilman remmiä, joten pannasta kiinni ja kourallinen nameja esille. Tutisevin tassuin Sisu kiipes puomille, mutta kiipes kuitenki. Myös este nro 22 oli puomi, tälläkertaa toisesta suunnasta ja se tuntuikin olevan vaikeampaa. Sisu ei meinannut ottaa takatassuja mukaan puomille, vaan yritti edetä etutassut puomilla ja takatassut maassa.
Toisella kierroksella puomi meni jo vähän paremmin, mutta ei hyvin kuitenkaan. Muuten rata meni melkosen loistavasti, mitä nyt ite mokasin kun unohdin puolenvaihdon ja yritin lähettää Sisua väärältä puolelta putkeen. Ei Sisu taho mennä jos mä en oo menossa sinne minne putkikin.
Aidat Sisu juoksi taas läpi. Ens kerralla pitää muistaa nostaa Sisulle rimat korkeemmalle ettei se totu juoksemaan niitä läpi. Se vaan unohtuu kun ryhmässä muut on pikkusempia.