17.12.12

Agility osa 4, viimeinen

Nyt on sitten agilityn alkeet käyty. Toisin sanoen jokaista estettä päästy kokeilemaan.
Viimeinen kerta alkoi keinulla. Ja siitä tulikin sitten ensimmäinen este jota Sisu ei suostunut menemään. Olisko se viimekerran puomilta putoaminen vaikuttanut? Moneen kertaan yritettiin saada Sisua keinulle, mutta ei suostunut Sisu pistämään takajalkojaan laudan päälle ollenkaan ja etutassutkin vaan luisti. Annettiin muiden kokeilla välillä ja näyttää Sisulle mallia, vaan eipä Sisu mennyt uudellakaan yrityksellä keinuun. Eipä sitä voi sinne pakottaakkaan.

Loppu tunti menikin sitten hyppien. Esteinä pituus sekä okseri. Sisu höntti hyppi enemmänkin korkeutta kuin pituutta pituus-esteellä. Hirmuisia loikkia ylöspäin ja just ja just esteen yli.
Okseri meni paremmin kuin ensimmäisen tunnin esteet jotka Sisu juoksi vaan läpi. Nyt se muisti jopa hypätäkin.

Loppuun meillä oli vielä pieni rata jossa pituus, okseri, putki ja se tavis hyppyeste (mikä lie oikeelta nimeltään). Sisu hyppi hypyt hienosti, mutta putken kanssa oli vähän hankaluuksia kun ei herra taas meinannut putkeen mennä. Mutta kyllä se siitä ja päästiin rata läpi ja vielä uudestaankin.
Kun kaikki koirakot oli saanut mennä radan kahdesti tehtiin rataan pieni muutos vaikeampaan kun piti sada koira kääntymään putken vieressä olevalle hyppy-esteelle ennen putkea. Hypyt meillä meni taas hienosti ja putkella jumituttiin ja sai Sisua käskeä putkeen moneen kertaan, mutta kyllä se sinne aina sitten lopulta menee ja vauhdilla meneekin.
Hiano ratapiirros mein pikkuradoista.

Se oli sellainen alkeiskurssi. Tammikuussa sitten taas jatketaan agility harjoituksia, kuten myös rally-tokoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti