25.4.12

Koulupäivä

Nyt on taas opiskeltu. Ja saa kyllä olla ylpeä Sisusta, niin hienosti mein koulupäivä meni.
Alkuun lämmiteltiin perusasennolla. Se rupesikin sujumaan jo paremmin, vähän Sisu haluaa jäädä liian taakse ja liian vinoon, mutta tätäkin saatiin vähän korjattua käden asennolla.
Seuraavaksi harjoiteltiin seuraamista ja siitä istumista. Sitten maahan menoa, ensin vaan paikoiltaan ja sitten liikkeestä. Vielä pitää kädellä ohjata Sisu maahan, välillä menee ilman kädellä alaspäin sohimista, välillä taas ei.
Ja seuraavaksi mitäs muuta kuin seisomista, sivulla ja edessä. Vähän meinaa se peppu tipahtaa lattiaan aina kuin pysähtyy, mutta kyllä se siitä kun vähän harjoitellaan.
Sitten harjoiteltiin ohituksia. Hianosti meni. Aina siihen asti kunnes vastaantulija rähähti, siihen loppui Sisun keskittyminen. Ohiteltiin ihmiset vierekkäin ja koirat vierekkäin. Pysähdyttiin vastakkain kättelemään ja jatkettiin matkaa. Pysähdyttiin vastakkain koirat nätisti kontaktissa ja uukkari takas omalle paikalle.
Loisto Sisu kaiken kaikkiaan, vaikka alku tunnista oltiin vähän kierroksilla ja lopussa taas vähän väsähdettiin eikä jaksettu keskittyä.

Kyllä siitä vielä ihan kiva hauva tulee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti