12.3.13

Eilinen agility meni Sisun kanssa ihan pelleilyksi. Ville tuli pakotettuna mukaan kuvailemaan mein reenejä ja sekös hämmensi Sisua. Mihinkään ei osannut keskuttyä. Piti vilkuilla Villeä, käydä moikkaamassa kavereita ja kävipä herra myös yrittämässä toisten namilautasilta nameja.

Meidän eka homma oli pujottelu. Kaikki kaksitoista keppiä. Tarkoituksena oli hoitaa homma ilman käsiä. Sisu meni pätkiä ihan hienosti. Mutta namittaminen sekoitti aina koko homman, mutta kun ei voi olla namittamattakaan kun sitten Sisu ei tee. Se hermostuu kun ei saa palkkaa.

Toisena esteenä oli muuri. Ensimmäistä kertaa joutui Sisu ihan oikeesti hyppäämään kun laitettiinkin Sisulle ihan isojen hauvojen muuri. Hypyt meni hienosti.

Kolmantena päästiin harjoittelemaan putkeen lähettämistä, mutta Sisupa pisti homman ihan leikiksi. Herra kieltäytyi monet kerrat putkeen menosta. Osaksi mokasin toki itse kun olin väärällä puolella mutta ei se Sisukaan ihan kunnolla omaa osaansa hoitanut.

Neljäntenä pompitiin läpi renkaan. Sitäkin saatiin nostella vähän korkeemmalle että Sisu joutui hyppäämään eikä vaan löntystelemään läpi.

Viides ja viimeinen oli iso-A. Alkuun ei meinannut Sisulla usko rittää, mutta kyllä se sieltä yli tuli. Alastulo oli vähän turhan vauhdikas, mutta kuitenkin kontaktille pysähtyi kun oli namilautanen täynnä herkkuja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti