2.4.13

Agia

Huh mitkä reenit.
23 esteen rata. Aitoja, muuri, pari putkea ja puomi.
Rataan tutustuminen meni Sisun huudellessa kannustus huutoja sivusta. Sisu myös meinasi nakerrella agilitykaverin remmin poikki siinä odotellessa. Tuo ei vaan osaa odotella nätisti. Pitäs varmaa vähä reenaa tuota odottelua.
No radalla meillä meni hienosti, aina sille eesteelle nro 14, joka oli puomi. Mehän ei olla puomilla kovin montaa kertaa käyty eikä kertaakaan ilman remmiä, joten pannasta kiinni ja kourallinen nameja esille. Tutisevin tassuin Sisu kiipes puomille, mutta kiipes kuitenki. Myös este nro 22 oli puomi, tälläkertaa toisesta suunnasta ja se tuntuikin olevan vaikeampaa. Sisu ei meinannut ottaa takatassuja mukaan puomille, vaan yritti edetä etutassut puomilla ja takatassut maassa.
Toisella kierroksella puomi meni jo vähän paremmin, mutta ei hyvin kuitenkaan. Muuten rata meni melkosen loistavasti, mitä nyt ite mokasin kun unohdin puolenvaihdon ja yritin lähettää Sisua väärältä puolelta putkeen. Ei Sisu taho mennä jos mä en oo menossa sinne minne putkikin.
Aidat Sisu juoksi taas läpi. Ens kerralla pitää muistaa nostaa Sisulle rimat korkeemmalle ettei se totu juoksemaan niitä läpi. Se vaan unohtuu kun ryhmässä muut on pikkusempia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti