19.6.13

Agilitykuulumisia

Nyt on kevään agiliidot liidetty ja Sisulla alkoi kesäloma.
Vikat reenit meni aikas hienosti ja saatiin kovasti kehuja sekä ohjauksesta että Sisun suorituksesta. Meillä oli vikoissa reeneissä kesäkivaa. Elikkäs hallissa oli ripoteltuna esteitä ja jokainen sai vuorollaan keksiä niistä radan jonka ensn itse koiran kanssa suoritti ja sitten muut teki perässä. Päästiin siis tekemään neljä erilaista max. 14 esteen rataa. Meidän opastama rata oli vauhdikasta menoa yhdeksän esteen verran. Seitsemän hyppyä, kepit ja yksi putki.

Sisulta alkaa nuo kepitkin menemään jo melko hienosti, tai ainakin nuo puolikkaat joita nytkin viimeisellä kerralla mentiin.

Kontakteja on harjoteltu myös reeneissä kovasti ja nekin on Sisulla ehkä ryhmän parhaiten hallussa. :D

Ei meillä oikeesti aina mee niin hienosti kuin ehkä voisi kuvitella. Tässä pieni taidonnäyte parin viikon takaisista reeneistä jossa Sisu suoritti radan ensin ihan täydellisesti ja tokalla kierroksella taidettiin molemmat olla jo hieman väsähtäneitä, laiskottelin ohjauksissa ja Sisusikin meni vähän oman mielen mukaan esteitä. Pahoittelen kuvan leikkaamattomuutta, laiskana en jaksanut ladata videoeditoria yhden videon takia.

Kuvaa klikkaamalla pääsee videoon.
Elokuussa jatkuvat harjoitukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti