2.7.13

Sisun retki helsinkiin

Lähdettiin Sisun kanssa ihan kaksin viettämään vapaa päivää ihan pääkaupunkiin asti. Kotoota hypättiin ensin bussiin jolla matkasimme 10min verran juna-asemalle, josta jatkoimme junalla kaupunkiin. Bussissa Sisu oli hieman levoton, kun ei ole hirveästi tullut julkisilla kuljettua viime aikoina, mutta ihan hienosti meidän matka sujui. Juna olikin sitten mukavampi paikka.


Kaupungissa suunnattiin ensin kauppatorille mansikoita ostamaan, ihan vaan siitä torin ekasta mansikkakojusta ettei aiheutettaisi hirveästi pahennusta torilla jonne ei koiran kanssa vissiin ole edes asiaa. Sisu ei ihan osannut käyttäytä, vaan länttäsi etutassunsa siihen toripöydän reunalle, jossa on hieman laskutilaa esmes kassia varten. Onneksi myyjä ei ollut kiukkuinen, naureskeli vaan kun Sisu oli täysillä mukana mansikoiden ostossa.


Ostosten jälkeen lähdettiin kävelemään rantaa pitkin kohti kaivaria, josta jatkoimmekin sitten matkaa rajasaaren suuntaan. En ihan aina hahmota tuota kaupunkia, enkä tajunnut kuinka pitkä matka rajasaareen kauppatorilta on tallustaa.

Matkalla Sisu pääsi pari kertaa mereen kahlaamaan ja pysähdyttiin me kerran nuuskuttelemaan yhteen koirapuistoonkin. Koirapuistossa oli puinen koira joka oli ihan hirmuisen kamala kaveri, se piti haukkua ihan pystyyn eikä Sisu uskaltanut sen lähelle ennen kuin itse meni puukoiran luo.


Rajasaaressa olikin kivasti porukkaa, ja Sisuhan rakastu heti yhteen leikattuun urokseen. Sitä se surasi koko puistoilun ajan. Meni jopa perään uimaan kun toinen haki pulloa vedestä. Hölmö Sisu.
Olipa puistossa myös toinen valkkaripoitsu, Sisu ei siitä juurikaan välittänyt.

Pitkän päivän päätteeksi matkustimme bussilla kotiin ja kotona olikin loppu illan ihanan rauhallinen Sisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti