20.2.12

Neljäs koulupäivä

Nyt Sisu on sit taas muka viksumpi kun on koulupäivä takana.
Tänään aloiteltiin tuolla viime kerralla opitulla käteen koskemisella, myös vieraan käteen pitää koskea. Opettaja siinä tuli käsi ojossa Sisua moikkaamaan ja osasihan Sisu nenänsä ja kielensäkin opettajan käteen tyrkätä. Seuraavaksi jatkettiin liikkuvan käden seuraamiseen, se ei ollutkaan niin helppoa, Sisu vaan istui ja toljotti kaukana olevaa kättä eikä tajunnut peppuaan maasta nostaa. Eikä muutenkaan ollut kiinnostunut liikkuvasta kädestä vaan enemmän kiinnosti toisessa kädessä oleva naksutin ja nami. 

Sitten olikin vuorossa ämpäreiden pujottelua muiden koirien edessä. Tarkoituksena siis kävellä nätisti ja keskittyä narun toisessa päässä roikkuvaan omistajaan. Sisua ei muut koirat kiinnostanut tippaakaan, mutta ämpärit piti tarkistaa josko niissä olisi ollut jotain herkkua.

Toiseksi viimeisenä juttuna sitten katseltiin nätisti häiriköivää opettajaa. Opettaja siihen tuli ensin harjan ja rikkalapion kanssa touhuamaan ja kolistelemaan, Sisua jänskätti ja se pakitti kauemmas pelottavasta opettajasta. Rohkaistui kuitenkin tulemaan takas lähemmäs nameja syömään. Samoin kävi myös rullalaudan kanssa, pakki meni Sisulla taas päälle. Kovin tuntuu jätkä jännittävän kummallisia asioita. Viimeisenä opettaja kaivoi taskustaan piippilelun ja rupesi piippaamaan sitä, Sisu katseli nätisti, vaikka olin melkein varma että se tahtoo lelun kun kotonakin piippaavat lelut on kovin kivoja ja kiinnostavia.

Viimeisenä hommana tälläkertaa istuttiin. Sisulla tuntuu olevan kovin pinttynyt tapa tulla eteen istumaan joten minun piti mennä nenä kohti seinää niin ettei Sisu mahdu eteen vaan joutuu istumaan myös muualle. Ja myös silloin kun sitä ei katsota.

Ensikerralle on luvassa ainakin maahanmenoa ja paikallaan odottamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti