7.2.12

Toinen koulupäivä

Toisena koulupäivänä opiskeltiin luoksetuloa ja luopumista.
Aluksi kerrattiin viimekerran luoksetuloharjoituksen osaa jossa otetaan pannasta kiinni. Ei se Sisu  välitä vaikka miten ronklais pantaa siinä se vaa söi nameja minkä kerkes tajuamatta mistään mitään.
Uusissa luoksetuloharjoituksissa pakiteltiin koiraa karkuun ja namitettiin, pakitettiin ja namitettiin kun istuu eteen ja pakiteltiin ja kutsuttiin luokse eteen istumaan ja namittelua hirmuisesti. Sisu osas niin hienosti, jos samaan tapaan ulkonakin tulisi luokse niin ei olisi mitään ongelmaa, mutta kun ulkona tuo penska hukkaa korvansa ihan kokonaan joten ihan turha huudella.

Luopumista harjoiteltiin ensin nami nyrkin sisällä, sitten avoimella kädellä ja lopulta lattialla ja liitettiin mukaan käskysana Jätä. Helppo homma. Tätä on harjoteltu ennenkin joten Sisu osasi hienosti olla koskematta nenän eteen tiputettuun namiin. Vaan kumpa osaisi kotonakin. Keittiössä kun putoo mitä tahansa lattialle syöksyy Sisu salamana nappaaman pudonneen asian suuhunsa. Myös sitruuna kelpaa herralle. Ulkonakin tuo menee nenä maata pitkin ja napsii suuhunsa kaiken mikä lumesta vähänkin erottuu.

Että sellainen koulupäivä tällä kertaa, ens kerralle olikin sitten luvassa hoitotoimenpiteitä ja niiden kivaksi tekemistä.


1 kommentti:

  1. Millä olet tehnyt bannerin? :) Vastaa blogiin? :) http://minajasulo.blogspot.com

    VastaaPoista