14.2.12

Ystävänpäivänä ystäviä etsimässä

Ystävänpäivä olikin Sisulle aikas jänskä päivä kun lähdettiin ensimmäistä kertaa käymään koirapuistossa. Tai no ollaan me pari kertaa käyty pyörähtämässä tuossa askiston puistossa, mutta ei siellä koskaan ketään ole. Mutta siis nyt pakattiin Sisu autoon ja ajeltiin pitkäkoskelle kun siellä on vähän enemmän käviöitä kuin tuossa mein lähipuistossa. Nyt vaan oltiin liikkeellä jo ennen neljää ja luntakin satoi melkein vaakatasossa, joten puistossa oli kovin hiljaista. Pari koiraa siellä oli ja Sisu pääsi niitä vähän moikkaamaan ennen kuin ne lähti pois. Sisulle teki ihan hyvä päästä moikkaamaan vieraita koiria kun se on Sisulle niin kovin jänskää touhua. 
Käytiin myös pienten puolella pyörähtämässä kun isojen puoli tyhjeni. Pientenpuolella olikin joku pieni musta otus jonka kanssa Sisu pääsi muutamat juoksut juoksemaan.
Lopuksi, ennen kotiin lähtöä, käytiin vielä isojen puolella kun sinne ilmestyi pari uutta tooosi pelottavaa koiraa. Sisu vaan piiloutui jalkoihin kun 8kk:n ikäinen vauhdikas tapaus olisi halunnut saada Sisun leikkimään.

Ehkäpä ensikerralla mennään paremmalla ilmalla ja parempaan aikaan että puistossa olisi muitakin. Sisu kaipaa kovasti uusia, hyviä koirakokemuksia.

1 kommentti:

  1. Olipa mukavaa löytää "naapurin" blogi, ollaan pari kertaa teidän lauma nähty lenkillä.

    Voisi joskus kokeilla että olisiko meidän pikkupojista kaveriksi Sisulle, vaikka Sisu onkin jo ehtinyt kasvaa triplaten niiden kokoiseksi. Me ei kauheasti olla Askiston koirapuistossa käyty kun tuo isompi mustavalkoinen ei oikein vieraitten uroksien kanssa tule toimeen, mutta pennun kanssa sekin saattaisi viihtyä.

    VastaaPoista