10.12.12

Agility osa 3

Tämänkertaiset harjoitukset aloitettiin puomilta. Sisu on just niin rämäpää ku ajattelinkin, vauhti ja touhotus on hirmuinen eikä puomi ollut yhtään pelottava. Ei edes sen jälkeen kun herra tuli sieltä kyljelleen lattialle, kun ei oikein takapäätään hallitse noin kapealla alustalla. Sisulla on ihan liian kiire, ei se kerkeä miettimään tuleeko takajalat mukana vai ei.

Toisena esteenä oli pujottelukepit. Enemmän siinä tuntui itse olevan solmussa kun yritti saada Sisun menemään oikeista raoista. Hienostihan se kuitenkin meni. Ja tikkuja jankattiinkin moneen kertaan näiden reenien aikana.

Kolmantena päästiin kokeilemaan rengasta. Siinä ei ollut mitään ongelmaa, Sisu meni läpi kuin vanha tekijä, kunhan joku vaan oli renkaan toisella puolella namin kanssa.

Päästiin jälleen kokeilemaan myös putkea, alkuun Sisu taas panikoi kun joutui jäämään putken toiseen päähän kun itse menin toiseen päähän vastaan. Mutta lopuksi ei enää tarvittu kiinni pitäjää vaan Sisu meni putken juuri niinkuin pitääkin.

Harmi ettei päästy enää puomia kokeilemaan uudestaan, sitä olisi vielä voinut yrittää mennä rauhallisemmin tunnin lopuksi kun oli ne alkutunnin ylienergiat vähän vähentyneet.
Ensi kerralla onkin sitten viimeinen kerta. Harmi. Vielä olis voitu vähän kokeilla joitain esteitä uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti