3.12.12

Agilityn toinen tunti

Tänään oli huomattavasti parempi agilitytunti kuin viikko sitten. Sisälle päästyä meitä odotti siellä muuri, pikku aa, iso aa, pöytä, ja pussi. Seitsemän koirakkoa jaettiin pareittain, eli me saimme Sisun kanssa touhuta ilman paria kun olimme parittomia.
Aloitimme pussilla. Hienosti meni Sisu pussista läpi kun koulutusohjaaja namilla houkutteli ja kurkisteli toisesta päästä. Heti kun pussi meni liian kiinni pisti Sisu pakin päälle. Mutta muuten meni hienosti.
Seuraavana vuorossa oli muuri. Tällä kertaa Sisu muisti hypätäkin kun ei voinutkaan juosta läpi.
Pikku aata Sisu meni kuin vanha tekijä. Namilautasella Sisu myös pysähtyi kontaktialueelle hienosti.
Pöytäkin meni hyvin, ollaanhan me koirapuistossa harjoiteltu, samoin lenkkipolkujen varrella kiville pomppimista.
Nämä kierrettyä piti vielä ohjaajan kanssa käydä muuri ja pikku aa läpi.
Viimeisenä vuorossa oli sitten iso a-este. Vähän Sisu jäi maisemia katselemaan sinne päälle mutta kyllä se sieltä alaskin tuli, tosin aika vauhdilla, mutta kyllä ne tassut osui sinne kontaktialueelle. Mutta sitten iskikin paniikki kun koulutusohjaajalla oli Sisu remmissä ja piti palata esteen toiseen päähän ja olin menossa esteen toiselta puolelta ihan siitä metrin päästä. Sisu oli taas sitä mieltä että hylkään sen ja alkoi hirmuinen mölinä ja kiskominen. Tehtiin aa vielä pariin kertaan yrittäen stopata takajalat kontaktialueelle, mutta herralla oli vähän vauhtia.

Muut vaan naureskelee Sisun paniikille kun joutuu minusta eroon. Sisu pieni mammanpoika. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti