15.1.13

Agiliti-ilta

Tänää reenattiin..

..Pujottelua. Sisu muisti homman nimen ja menikin alkuun tosi hienosti tikut läpi, mutta loppu tunnista vissiin alkoi väsähtämään kun yritti huijata ja ohitella tikkuja pujahtamatta joka välistä.

..Pöytää. Tää on helppo homma. Pöydälle pönättämään ja alas kun saa luvan.

..Pussi. Ohjaaja piti taas Sisua pussin toisessa päässä niin tottahan tuo höntti ryntää mun luokse heti kun vaan pääse, hitot mistään pusseista välissä, sieltä se sukelsi läpi miettimättä. Alkuun harjoiteltiin niin että pidin pussin suuta auki ja loppu tunnista vihdoin päästiin kokeilemaan tuleeko ihan itse pussista menoa niin että minä lähetän ja Sisu menee ihan kiinni olevan pussin läpi. Hienostihan tuo meni.

..Pikku-a:ta. Päästiin taas harjottelemaan niitä kontaktipintoja. Sisulla on edelleen ihan hirmuinen kiire yli, mutta kyllä se osaa loppuun jäädä herkuttelemaan nami kasaa.

..Rengasta. Loppu tunnista otettiin vielä pari "hyppyä" renkaan läpi. Hyvinhän tuo läpi menee, mutta ei Sisun siinä tarvitse hypätä kun mennään minien korkeuksilla.

Jouduttiin Sisun kanssa vähän tarkkisluokalle kun meillä tuo odottaminen on vähän sitä että Sisu huutaa ja panikoi kun joutuu jäämään johonkin tolppaan odottamaan. Jouduttiin siis harjoittelemaan odottamista.
Samoin reenailimme rally-tokon liikkeitä sillä aikaa kun oli muiden vuoro mennä esteillä, Sisu kun vähän ottaa kierroksia siitä muiden katselemisesta ja rupeaa metelöimään. Tuleepahan tehtyä koko tunti jotain kun käytetään odotteluajat muihin liikkeisiin.

Huomenna onkin sitten vuorossa vuoden ensimmäinen rally-toko tunti. Ei me olla ees reenailtu mitään alkeissa opittua. Osataankohan me mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti