31.1.13

Rallitokoo

Toinen rallattelu tunti takana. Huh. Alkulämmittelykseí oli heti aikas pitkä alokasluokan kylteistä koostuva rata. Vähän oli hidasta meisän menomme, ehkä vähän liiankin. Reippaammalla tahdilla olisi Sisu kuulemma saattanut toimia paremmin. Ja ohjaan kuulemma ihan liikaa Sisua kädellä. Joo hei ei me olla mitään mestareita niinku ne kaikki muut siellä tuntuu olemaan. Me ollaan ihan aloittelijoita eikä tuo koira tee mitään jos en sitä kädellä ohjaa.
No alokasluokan kyltit oli tuttuja ja rata mentiin ihan hienosti läpi.

Seuraavaksi mentiinkin sitten ylempien luokkien kylteistä tehtyä rataa. Taas parit ihan uudet kyltit meille. Ja heti suoraan radalla. Mutta ei se mitään, me selvittiin hienosti.
Pakittaminen oli päivän vaikein juttu. Meinasi epätoivo iskeä kun Sisu lykkäsi peppunsa lattiaan aina kun yritettiin mennä taaksepäin. Pakittaminen siis meillä ainakin kotiläksyksi.
Uutena tuli myös jalkojen välistä puolen vaihto. Tämäkin me tehtiin ensimmäistä kertaa siinä harjoitteluradalla, mutta Sisuhan meni hienosti. Ihan turhaan epäilen ettei tuo otus seuraisi namia sinne minne käsi sen vie.
Radalla oli pari muutakin kylttiä jotka olivat meille ihan uusia, mutta enhän minä niitä enää muista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti