30.1.13

Ägilitiii

Nyt on taas yksi agilitytunti takana. Tällä kertaa meillä oli vuorossa hieman tekniikkaharjoituksia. Ilta aloiteltiin kierrättämällä koira esteen takaa yli. Joo Sisu oli taas just sillä päällä että "minähän en tuommosten tikkujen yli hypi, juoksen läpi". Sisulla oli muutenkin huono alku tämän kertasissa reeneissä. Herra päätti lähteä hakemaan labbisnarttua leikkimään. Siellä ne kaksi paineli pitkin hallia ennen kuin sain Sisun napattua kiinni. Eikä riittänyt yksi rallattelu kerta, vaan Sisupa päätti toistaa saman uudelleen. Eihän Sisu tietysti yksin syyllinen ollut, aika hyvin lähti myös toinen hauva rallattelemaan Sisun kanssa.

No koirat saatiin taas kuriin ja harjoitukset jatkui. Sisu kyllä osaa kiertää hienosti esteen takaa, mutta ei se vaan viitsi hypätä yli. Mokoma.
Seuraavana harjoiteltiin sitten paikalla odottamista. Sisu pysyi melko hienosti paikoillaan odottamassa, aina siihen asti kun mun piti alkaa hyppimään ja pomppimaan. Sisu olis halunnu kans tulla pomppimaan. Kyllä se sitten muutaman palautuksen jälkeen alkoi pysymään siellä paikoillaan.

Kolmantena hommana koirat sai näyttää hyppytyylinsä kun pistettiin neljä aitaa perätysten ja koirat pääsi pomppimaan monta pomppua putkeen. Sisu ei ihan osannut. Kepit lenteli eikä ne sen hypytkään kovin kauniita ollut. Hieman korkeammat esteet, hieman suuremmilla väleillä olisi ehkä saattanut mennä paremmin.

Loppuun päästiin taas harjoittelemaan kahta pikkuista rataa. Toisessa kaksi aitaa perätysten jossa koira kiersi taaemman esteen takaa. Ja toisella radalla pari hyppyä ja putki.
Sisu rupes jo väsähtämään kaikesta hyppelystä ja meni toiseksi viimeisen ratansa ihan päin honkia joten vielä piti kerran kokeilla että saatiin putkiradalta puhdas suoritus.

Mitähän seuraava tunti tuo tullessaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti