13.10.12

Onnea Sisu !


Sisun ensimmäiseen vuoteen mahtui kaikenlaista kivaa.
Käytiin matkustelemassa erilaisilla kulkupeleillä, bussi, metro, juna, suomenlinnanlautta ja tietenkin oma auto tuli Sisulle tutuiksi, eikä mitään ongelmia matkusteluissa ole ollut.

Sisu on päässyt neljälle eri mökille mökkeilemään, ja kaikki mökit on ollut ehjiä myös lähtiessämme, vaikka kotona Sisu vähän tuppaa askartelemaan jos jää yksin.  

Ollaan käyty myös telttailemassa kolmeen kertaan, ensin yksi yö nuuksiossa, sitten isommalla porukalla yksi yö repovedellä ja omalla porukalla viikon lapinvaelluksella. Pääsi Sisu siis myös tutustumaan elämään porojen valtakunnassa.

Sisun kanssa on käyty myös opiskelemassa. Ensin käytiin pentukurssilla, sieltä jatkettiin toiseen paikkaan arkiahkeruuskurssille, seuraavana vuorossa oli jälkikurssi joka tuntui olevan kovin mieleinen homma Sisulle ja viimeisimpänä meillä on menossa rally-toko-kurssi. Hauskaa pientä puuhailua, eikä mitään totista tokoilua.

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, Sisu ei oikein osaa olla yksin kotona, tai osaa, mutta askartelee kaikkea pientä kivaa kun tulee tylsää. Askartelulistalle on päätynyt mm. 3xläppärin laturi, 2xantennijohto, 3xkirja, joista yksi kirjastonkirja jonka jouduin lunastamaan itselleni, muutamat erä- ja pokerilehdetkin Sisu on lukenut oikein tarkasti läpi. Myös lehtikori, Usvan tuoli sekä olkkarin matto on saanut vähän modausta Sisun toimesta. Usvan remmin Sisu on kerran pureskellut poikki ja lapissahan Sisu jyrsi Hyryn remmin melkein poikki. Yhden kulhon Sisu varasti tiskialtaasta ja rikkihän se meni. Muutenkinn pöydiltä tuo on levitellyt tavaroita pitkin kämppää, nyt tuo touhu on onneksi jo loppunut. Nykyään Sisulle myös on jätetty maitotölkkejä ja muuta pahvia silputtavakseen niin on saanut luvalla tuhota.

Mutta kaikesta huolimatta, ihan kiva koira tuo Sisu on. Aina niin iloinen ja kaikessa mukana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti