17.10.12

Rally-tokon alkeet osa 3

Nyt on taas yksi rally-tokoilta takana. Alkujumppana eteen, sivulle ja maahanmenoja.


Kyltit aloitettiin 270 asteen käännöksistä, sekä oikeaan että vasempaan. Hienostihan ne meni, mitä nyt Sisu taas meinasi istahtaa vasempaan kääntyessä jolloin koira jää sisäpuolelle ja sen pitäisi kääntyä paikoillaan.
Sitten kerrattiin edelliskerralla harjoiteltua istu-askel-istu-2askelta-istu-3askelta-istu. Hienostihan se meni, ainoa vaan että muutaman kerran Sisu päätti tarjota maahanmenoa kun sitä on viimepäivinä vähän harjoiteltu.
Seuraavaksi vaihdettiinkin suuntaa ja lähdettiin peruuttaen ja eteen istuen sama homma. Ja hienostihan se meni.
Maahan meno tuntuu olevan Sisulle kovin hankalaa. Se osaa kyllä, mutta jostain syystä Sisu jäi joka kerta pylly pystyssä kumartaen tavoittelemaan namia. Siispä Sisun kanssa pompittiin iloisesti ympäri hallia maahanmenoja tehden ja yritettiin saada siitä kiva juttu.
Päivän viimeisenä kylttinä oli makaavan koiran ympäri kiertäminen. Jos Sisu meni maahan, ei se malttanut siellä odotella niin kauaa että kierrän sen ympäri. Ja tämänkin Sisu kyllä osaa, tätä on harjoitellut ennenkin. Pari onnistunutta suoritusta saatiin, mutta muuten meni melko pelleilyksi tuon maahanmenon ja paikalla pysymisen kanssa.Kotiläksyksi saatiinkin iloisen maahanmenot.
Seuraava kerta onkin sitten alkeiskurssin viimeinen ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti