16.5.12

Pönttöpää Usva

Jotta poikien elämä helpottuisi, eikä Usvalle tarvisi aina kuukaudeksi taikoa hoitopaikkaa pari kertaa vuodessa, oli aika steriloida Usva. Edellisten juoksujen aikaan Hyry lakkasi syömästä ja vaan huusi, joten Usva oli parissa eri hoitopaikassa yhteensä kuukauden.

Eilen se päivä sitten koitti, vein Usvan puoliltapäivin lääkäriin. Viimeiseen asti Usva taisteli unta vastaan ja vaikka jo luovutti, niin vielä piti pää nostaa kun olin lähdössä pois.
Neljän tunnin jälkeen mentiin hakemaan Usvaa kotiin. Raukka oli ihan onneton se kauluri päässään, törmäili seiniin ja ovenpieliin, eikä oikein päässyt kävelemään kun kauluri osui lattiaan/maahan. Autoon sen sai kantaa kun ei se suostunut liikkumaan. Kotipihaan päästyä käytiin vähän tienvarressa kävelemässä josko ois ollut hätä, mutta eipä tuo mitään tehnyt. Kävely kaulurin kanssa sentään rupesi jo sujumaan vähän paremmin.
Pariksi päiväksi saatiin Usvalle kipulääkkeitä, kauluria pitäisi pitää pari viikkoa, eli siihen asti että tikit "sulaa" pois. Vaan eipä me tuota pottaa pidetä Usvalla sisällä silloin kun itse ollaan paikalla vahtimassa.

Ensimmäinen yö meni aikalailla valvoessa. Usva pääsi makkariin nukkumaan ja pojat joutui jäämään makkarin ulkopuolelle ja sehän ei Sisulle sopinut. Sisu pöljäili koko yön, piippaili, hyppi ovea vasten ja teki muita hölmöyksiä koko yön.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti