28.5.12

Jäljellä

Noniin, nyt on meidän jälkikurssin ensimmäinen oppitunti takana, vesisateessa. Eipä meitä siellä ollut kuin kolme koirakkoa ja hyvä niin, eipä tarvii odotella niin kauaa omaa vuoroa.

Ensimmäisenä päästiin tekemään ruutu, noin metri kertaa metri ruutu tallattiin nurmikkoon ja viljeltiin sinne nameja. Sisullehan namit kelpasi eikä tarvinut kahta kertaa sanoa mitä pitää tehdä. Hyvin pysyi Sisu ruudun sisällä etsiskelemässä ja kun eksyi ulkopuolelle niin nopeasti tajusi palata takaisin oikeaan paikkaan. 

Toisena hommana tehtiin kolmio josta sitten lähti noin 20 askeleen pituinen jälki. Kolmion ideaa en ihan ymmärtänyt eikä kyllä tullut kysyttyäkään että miksi sellainen tehtiin. No kolmiosta huolimatta Sisu tajusi jälleen heti että nenä maahan ja eteenpäin. Tosi hienosti meni jälki, Sisu ei edes hutiloinut vaan meni namilta namille pomppimatta namien yli. Tai no kerran se vähän yritti hoppuilla, juuri silloin kun ohjaaja kehui kuinka hienosti menee eikä jätä nameja väliin. 

Loppuun tehtiin vielä yksi ruutu ja se meni vielä hienommin kuin ensimmäinen ruutu. 

Hyvin näytti menevän myös kurssin muilla koirakoilla sillä ohjaaja kehui kuinka hienosti kaikki koirat heti tajusivat homman idean. 
Seuraavaan kertaan onkin aikaa pari viikkoa ja sinä aikana pitäisi tuolle tehdä kotosalla jälkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti