8.5.12

Temppuilua ja naksuttelua

Nyt ollaan pari päivää kuljettu naksuttimen kanssa pihalla. Jokaisesta katseesta palkkaan, kun Sisu on vähän unohtanut mikä katsekontakti on. Myös sivulletuloa ollaan vahvistettu naksulla ja se rupeaakin jo sujumaan tosi hienosti. Sisu jopa tuli lenkillä ihan itse oma-aloitteisesti sivulle istumaan kun kutsuin sitä luokse. Tais olla vahinko mutta isot kehut siitä vahingosta ainakin sai.
Toinen juttu mikä katseen lisäksi on unohtunut on maahan meno. Eilen kokeiltiin eikä siitä tullut yhtään mitään. Sisu ei mene maahan. Muutaman kerran jankkaamisella ja naksuttelulla sain sen vihdoin menemään maahan, mutta ei se edelleenkään siellä pysy, vaan nousee samantien ylös. Harjoittelua, harjoittelua.

Kotiläksyksi kun saimme opetella uuden tempun, rupesimme sitten jatkamaan kuolemisesta kierimiseen, ensin kyllä ajattelin jotain muuta temppua, mutta se jääköön myöhemmäksi.
Namilla kierähtämään houkuttelu ei oikein onnistunut, Sisu vaan yritti venyä kohti namia tajuamatta että kierähtämällä saisi namin paremmin. Siispä hieman avitin Sisua kierähtämään ja parin kerran jälkeen Sisu tajusi mitä siltä haluan ja se kierähti ilman apuja. Muutamat toistot ja johan rupesi herra kierimään. Vielä on tosin harjoittelemista, mutta ainakin Sisu tietää mitä pitää tehdä.

Seuraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti