13.2.13

Ei vieläkään

Taas samoja aitoja, tikkuja ja putkea, ei vieläkään puomia, keinua ja isoa aata jota ohjaaja on jo muutamaan kertaan lupaillut.

Sisulla oli vähän sellainen "haistapaskapäivä" Aidoista juostiin surutta läpi, tikut meinattiin mennä vähän jokatoisesta välistä. Ja putkenkin voi ihan hyvin suorittaa putken vieressä juosten. No ei se onneksi ihan koko aikaa kenkkuillu vaan saatiin me jotain aikaiseksikin.

Ensin harjoiteltiin aidoilla välistävetoa. Sisu meni kyllä hienosti, mutta omistaja ei tajunnut puolikkaista valsseista yhtikäs mitään. Helpommin se olisi mennyt ilman tanssahteluja.

Seuraavaksi taas putkea. Se ei ole meillä ongelma silloin kun Sisua vaan huvittaa. Sisu kyllä osaa mennä putkeen eikä jännäile sitä vaikka putki olisi miten päin vaan.

Ja sitten kepit. Ensimmäistä kertaa kaikki 12 keppiä. Tätä ennen ollaan harjoiteltu vaan puolikkailla kepeillä. Sisu kyllä osaa silloin kun on nami kädessä, mutta heti kun namin jätti namipussiin ei Sisua enää kiinnostanut ollenkaan.

Loppuun vielä mentiin näitä harjoituksia ratana.


Oltiin viimeisiä ja Sisu ehti vähän taas hermostua ennen kuin oli meidän vuoro niin ensimmäisen radan ensimmäiset esteet mentiin aikamoisella toheltamisella.
Hypyt meni miten meni, kepit vaan lenteli. Pujottelussa Sisu päätti että ei kiinnosta, ei sitten tippaakaan. Putki mentiin toiseen suuntaan ihan hienosti, mutta toiseen suuntaan sai taas käskeä pariin kertaan menemään. Välistävedot meni hienosti, mitä nyt kepit lenteli aidoista. 
Toinen kierros meni vähän paremmin. Vähän jumitettiin tikuilla, mutta muuten meni aika hienosti.

Ens kerralla pitäisi taas olla puomi, saas nähdä onko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti