19.2.13

Puomi ja iso A

Olipas rankka agilitytunti. Sisuhan putosi silloin alkeiskurssilla puomilta, sieltä ylhäältä, suoraan kyljelleen lattialle, varmaan ilmatkin meni pihalle. Sen jälkeen ei olla puomia kokeiltu. Kunnes tänään vihdoin pääsimme kokeilemaan. Ja sehän oli ihan super pelottavaa. Sentti sentiltä tärisevin jaloin Sisu kiipesi puomia ylöspäin, välillä pysähdellen ja yrittäen hypätä alas. Ensimmäisen kerran kun päästiin puomin tasaiselle osuudelle Sisu ottikin hieman vauhtia ja ryntäsi sinne toiseen päähän ja hyppäsi alas. Mun moka. Toisella yrityksellä päästiin lopulta loppuun asti ja saatiin pitää hirmuiset bileet. Vielä kolmas kerta ja se meni jo paljon paremmin. Ja neljäskin kerta. Vähän se vieläkin jännitti, mutta hienosti Sisu selvsi puomista ja päästiin vähän huilailemaan ja tekemään helppoja juttuja.

Seuraavaksi oli vuorossa projekti nimeltä iso A, pikkusta aata ollaan harjoteltu ja siinähän nyt ei mitään ongelmia ole. Mutta nyt päästiin ensimmäistä kertaa sitten alkeiskurssin kokeilemaan myös sitä oikeaa a-estettä. Oli siinäkin tekemistä että saatiin Sisu kiipeemään sinne ylös asti. Lopulta namilautanen nenän edessä Sisu kiipesi melkein ylös asti, ja sitten tuli stoppi. Hetken siinä ihmetteli ja lähti pikkuhiljaa valumaan takas alas. Uusi yritys ja päästiin yli asti. Jeeee! Hyvä Sisu! Loisto miäs! Ja vielä toinen onnistuminen heti perään.

Loppuu vielä pikkuinen rata. Hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy. Kiitos. Oli hyvä tunti ja Sisu voitti pelkonsa. Nyt tuoss asohvalla vieressä makaa yks puolkuollu koira. Hieman tais olla rankka reeni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti