11.2.13

Rajasaaren kauhut

Saatiin taas pahoja katseita puistossa. Hyry kun on vähän äänekkäämpi tapaus ja yleensä ottaa puistossa jonkun kohteekseen jolle käy aukomassa päätään.
Heti kun päästettiin koirat portista puistoon juoksi ne hirmuisella metelillä katsomaan jotain arkajalka sakemannia joka pinkoi meidän hurjia paniikissa pakoon. Omistaja ei hirmuisesti arvostanut poikien tervehtimis tapaa ja jäi mulkoilemaan meitä aika pahasti.

Jäätiin jäälle hieman kauemmaksi muista jottei Hyry olisi kokoajan huutamassa jollekin. Aina välillä se kävi rannalla mesoamassa omaan hölmöön tapaansa, mutta ei aiheuttanut vielä suurempaa pahennusta. Käytiin kiertämässä puisto ympäri ja palattiin jäälle seisoskelemaan. Hyry meni taas rannalle mesoamaan ja pomppivat kohteensa kanssa toisiaan vasten ja jossain vaiheessa Hyry hermostui ja rähähti sille toiselle koiralle. Siispä ihan normaalia koirien touhuamista. Mutta ei näiden rannalla seisoskelijoiden mielestä. Joku ihminen taklasi Hyryn ja tämä sakemannin omistaja sanoi että nyt saa loppua.

Jos Hyry olisi ollut joku pieni terrieri olisi homma ollut okei, mutta kun se nyt sattuu olemaan iso valkkariuros niin sehän on vähintään tappaja. Hei haloo. Koirat on koiria ja joskus tulee kina. ei ne koirat edes alkanut tappelemaan, se oli vaan rähähdys että nyt saa riittää päin pomppiminen.
Toiset omistajat on vähän herkkiksiä.

Joo onhan Hyry ehkä iso ja pelottava jos sitä ei tunne, mutta kun se on lopulta kuitenkin ihan nynny ja väistää samantien jos joku sille sanoo rumasti.

Sisulla sen sijaan oli oikein kivaa puistossa. Se kävi siellä jouksentelemassa muiden hauvojen kassa ihan niin kuin puistossa "kuuluukin".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti