27.2.13

Rallattelua

Tänään oli rally-tokorata täynnä houkutuksia ja muita häiriöitä. Oli herkkuja, pahvilaatikoita, ruokakippoja, ämpäreitä, aktivointi peli, muita hauvoja ja pupu. Joo o, ihan oikea pupu kökötti siellä kuljetuskopassaan. Sisu ei edes huomannut koko pupua, niin hienosti meni meidän houkutus kaheksikko.

Muutenkin meillä meni ihan kivasti.
Ensimmäinen alotus oli vähän hankala kun siinä oli iso purkillinen herkkuja lähdön vieressä. Mutta kun siitä selvittiin niin ei houkutukset juurikaan kiinnostanut.
Ekalla radalla oli tokana kylttinä pyörähdys ja siinä Sisu ei oikein meinannut pyörähtää, saatiin pariin kertaan palata taaksepäin ja kokeilla uudestaan. Seuraava ongelma tuli kolmen askeleen pakituksessa, ei me vieläkään osata pakittaa ilman että kosken koiraan. Ei se vaan onnistunut. Eikä varsinkaan ilman namia. Ja kolmas ongelma olikin sitten istu-seiso-kierräkoira kyltillä. Sisu ei oikein osannut nousta sieltä istumasta seisomaan. Eikä se kyllä ihan muistanut pysyä paikoillaankaan.

Namin kanssa Sisu seuraa hienosti tuossa sivulla, mutta kun nami jää namipussiin alkaa Sisu jätättämään. Muutenkin meni rata huonommin kun ei saanut olla namia kädessä. Sillä namilla kun on niin helppo ohjailla tuota ahnetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti