19.1.12

14 viikkoa

Heti kun herralle tuli ikää 3kk, alkoi hölmöily. Sisu on vähän lueskellut vakuutuspapereita, ei vissiin ollut tyytyväinen kun oli vaan Hyrylle vakuutus, joten pitihän ne mokomat lappuset repiä. Sisu on myös vähän lueskellut yhtä kirjastonkirjaa, ei onneksi paljoa. Sohvapöydällä ei voi enää pitää mitään kun Sisu tyhjentää kaikki tavarat lattialle. Ensin lähti vain lyijykynä, mutta seuraavalla kerralla lähtikin sitten tyhjä tuoppi, kahvikuppi, leatherman ja jotain papereita mitä pöydällä sattui olemaan. Onneksi ei saanut tuoppia tai kahvikuppia rikki leikkiessään niillä. Sohvalta katoaa päivittäin sohvatyynyt ja torkkupeitto, jollei niitä nosta selkänojan päälle.

Webbikameran kuvaa riipiöstä.

Mutta on se Sisu ihan kiltistikin ollut. Ainakin viikko on jo mennyt täysin sisäsiistinä. Yksiäkään pissoja ei ole tullut lattialle. Yöllä Sisu saattaa herätä touhuamaan, jolloin se päästetään pihalle pissalle ettei tule lattialle. 
Tällä viikolla alkoi koirilla 8 tunnin yksinolot, kun tähän asti ovat olleet vaan muutamia tunteja päivittäin keskenään. Ja jopa näiden työpäivien ajan on Sisu jaksanut pidättää, eikä ole tullut vahinkoja sisälle. Parina ekana päivänä oli webbikamera kuvaamassa koirien touhuja, mutta eipä nuo juuri muuta päivisin tee kuin nukkuvat. Sisu saattaa vähän touhuta jotain ja tyhjennellä sohvaa, mutta muuten on kiltisti.

Viikon aikana Sisu on kasvanut ihan hirmuisesti, 3 senttiä korkeutta ja melkein  2 kiloa painoa lisää. Sisu ei oo enää semmonen pikkupallero, vaan rupee näyttämään jo ihan koiralta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti