12.1.12

Tänään oli metron vuoro

Noin, nyt on taas yksi tai kaksi, tai itseasiassa kolmekin uutta kokemusta.
Ajeltiin Sisun kanssa autolla mellunmäkeen, hypättiin siitä metroon ja mentiin itikseen seikkailemaan.
Metromatka itikseen meni aikas hienosti, vähän Sisu jutteli taas, mutta muuten oli melko nätisti siinä jaloissa.


Itiksessä oli jännää, tosi jännää. Kauppakeskuksessa kun käveltiin olisi Sisu halunnut mennä moikkaamaan jokaisen ihmisen. Sisusta näki kauas että nyt jänskättää, sellainen läähätys ja haukottelu kokoajan. Ei malttanut namitteluunkaan oikein keskittyä joten aika nopeasti mentiin takaisin metrolaiturille odottamaan metroa. Mentiinpä muuten hissillä sinne metrolaiturille, Sisu ei ollut moisesta kopista moksiskaan. 

Metromatka menikin vähän vielä hienommin kuin edellinen, taisi olla sen verran jänskä reissu että Sisu kävi metroon päästyään heti makaamaan eikä noussut ylös ennen kun oltiin taas mellunmäessä.


Kovasti olisi ihmiset halunnut tulla moikkaamaan Sisua, mutta minäpä olin niin ilkeä etten antanut kenenkään moikkailla Sisua, enkä Sisun moikkailla ketään kun käveltiin eteenpäin. Sitten kun pysähdyttiin odottelemaan ruuhkaisella ovella niin tuli joku täti kysymään saako moikata ja saihan se. Sisu on niiiiin innoissaan kun joku tulee moikkaamaan, Sillä tätillä oli itselläänkin kuulemma valkkari kotona.
Toinen moikkaaja tuli sitten metroa odotellessa kysymään saako moikata, ja saihan sekin. On se kiva että edes jotkut osaavat kysyä, eikä vaan hyökkää suoraan koiran kimppuun. 

Mitähän me seuraavaksi keksitään. Vielä olisi kulkuvälineistä ratikka ja suomenlinnalautta kokematta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti