29.1.12

Sisun Sunnuntai

Isäntä kun on poissa nukkuu koiratkin sängyssä :D Tai siis Sisu tuli aamusta sänkyyn nukkumaan ja nukkui siinä vieressä varmaan puoltoista tuntia ennen kun päätti että nyt on aika herätä. Näin pitkään ei ole varmaan Sisun kanssa nukuttukaan, herättiin vasta vähän ennen kymmentä. Tosin Sisu kävi seiskan aikaa pyytämässä ulos pissalle, mutta jatkoi uniaan kyllä heti sen jälkeen.

Haukut sai aamupalan ja lähdettiin kohti pikkumettää, jossa yleensä aamuisin käydään. Ensimmäistä kertaa uskaltauduin päästämään Hyrynkin vapaaksi tuolla pikkumetässä, yleensä en uskalla Hyryyn ihan niin paljoa luottaa että uskaltaisin sen tuonne laskea, mutta nyt olin ehkä uhkarohkea ja hyvinhän se meni. Pojat pääsi vähän painimaan ja minä napsimaan kuvia poikien touhuista. Ulkona kun oli aivan upea ilma niin pakkohan se oli raahata kamera mukaan aamupissallekin.


Pojat odottaa kiltisti aamupalaa.


Nam!
Lenkin jälkeen jäi pojat syömään eilisten luiden jämiä pihalle.


Päivällä lähdettiinkin Sisun kanssa seikkailemaan kotoa ryttylään, julkisilla. Ensin matkattiin bussilla martinlaaksoon, sieltä junalla pasilaan, pasilasta toisella junalla riihimäelle ja loppumatka autokyydillä. Sisu on jo tottunut matkustelija, bussissa tuo on vähän  levoton, mutta junassa vedetään sikeitä välittämättä ympärillä tapahtuvasta.

Ryttylässä Sisu pääsi moikkaamaan siskoaan Saimia. Sikke-äippäkin oli siinä hetken mutta eihän se enää Sisua omakseen tunnistanut ja vähän suojeli Saimia Sisulta, niin joutui autoon odottelemaan että penskat pääsi leikkimään
Sisua jänskätti aluksi kovasti, mutta kyllä nuo ihan kivat leikit saivat aikaiseksi alku jänskäyksen jälkeen.
Sisu jäi siskolleen ihan kakkoseksi, Saimi selätti Sisun ihan mennen tullen. Ja isompikin tuo sisko Sisua on. 
Leikkituokion jälkeen lähdettiin hakemaan Usva hoidosta kotiin, ja kappas, hoitopaikkaan olikin tullut juuri tänään koiranpentu, hovawartin rääpäle, Remu.Että sellainen päivä Sisulla tänään. Luulis että jätkä on väsy, mutta mitä vielä. Kotona tuo jaksoi touihuta vielä vaikka kuinka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti