2.1.12

Hyvää uutta vuotta!

Valmiina lähtöön
Mepäs reissasimme mökille vaihtamaan vuotta. Perjantaina pakattiin kamat ja lauma autoon ja lähdettiin kohti kärkölää ja vuokramökkiä. Sisu pääsi ensimmäistä kertaa tutustumaan mökkielämää. Koirat sai touhuta paljon pihalla. Valvomatta niitä ei uskaltanut pihalle päästää sillä mökin edessä oleva järvi oli jäässä, muttei kuitenkaan joka kohdasta niin paksussa jäässtä että olisi voinut turvallisin mielin päästää koirat jäälle. Kyllähän se Sisu kävi rannan heikoilla jäillä uittamassa takatassunsa kun jää pettikin alta.

Sisu heikoille jäille.
Sisu on niin reipas poika, samalla tapaa se touhuaa heti vaikka on ihan uusi, vieras paikka. Yö meni yllättävän hyvin, odotin että Sisu olisi piipannut kun kiipesimme parvelle nukkumaan ja koirat jäi alas, mutta ei mitään, sinne se meni nukkumaan viltille joka lattialle sille pediksi pistettiin.

Pienillä päikkäreillä.
Ensimmäisenä amuna tulikin  sitten vähän shokki herätys kun olin menossa alas päästämään koiria pissalle kun Hyry pomppasi rappusia vasten tervehtimään ja onnistui saamaan tassunsa portaiden ja kaiteen kapenevaan väliin. Huutohan siitä tuli ja koira paniikissa repii tassuaan irti. Enpä ole koskaan mennyt niin nopeasti jyrkkiä portaita alas kuin sillä hetkellä kun tajusin että koira on jumissa. Minä en tassua saanut irti, niin tiukasti se oli, Ville sai sitten tassun onneksi pois jumista kun pidin Hyryä paikalla jottei satuta itseään enempää. Onneksi ei käynyt kuinkaan, selvittiin säikähdyksellä. Vähän Hyry nosteli paikalla ollessaan tassua, mutta samaan tapaan se touhusi menemään kuin muutenkin eikä ontunut ollenkaan.

Isä ja poika.
Aattoiltana Sisu ei ollut moksiskaan rakettien pamahduksista jotaka kuului jostain peltojen ja metsien takaa. Toisin kuin Hyry jota ei enää puolen yön lähestyessä saanut mökistä ulos. Illalla se vielä tuli pihalle kepillä houkuttelemalla ja haki keppiä vaikka kuului pamauksia, mutta ei enää myöhemmin. Linnoittautui mökin pöydän alle eikä suostunut pihalle edes paukutuksen loputtua.
Sisun ja Usvan kanssa vaihdettiin vuosi pihalla leikkien kun, Hyry piilotteli pöydän alla.

Hyryn turvapaikka.
Uudenvuoden päivänäkään Hyry ei tahtonut tulla ulos mökistä, kyllä se nopeesti pissalla kävi mutta sitten linnouttaitui vaan pöydän alle turvaan. Uudenvuodenpäivä me vietettiin ihan mökkeillen. Sisu pääsi saunomaankin, siellä se istui vieressäni ylälauteella tyytyväisenä vaikka löylyäkin heiteltiin, eikä ollut edes innoissaan lähdössä pois kun Ville sen mökinpuolelle saunasta vei. Pieni saunakoira :D
Pienellä ajelulla käytiin päivän aikana kun kävimme katsastamassa paria geokätköä. Hyry oli vaan tyytyväinen kun pääsi autoon, se on hyvä turva kaikelta pahalta.
Sisu pieni apulainen oli taas kokoajan mukana kaikessa, tiskaamaankin se lähti saunalle mukaani, siinä se vieressä touhusi omiaan ja välillä kävi vähän maistelemassa huuhteluvettä. 

Sisu saunoo.
Saatiin nauttia mökkeilystä vielä yksi yö ja sitten alkoikin mökin siivoaminen ja Sisu tietenkin jälleen joka hetki menossa mukana. kotiin päästyä isot koirat paineli nukkumaan, mutta mitä tekee Sisu, touhuaa koko päivän ja illan jotain, malttoi ehkä yhteensä tunnin nukkua ja muuten touhusi kokoajan. Mistä tuolla riittää virtaa?

Hyppy, pomppu, loikka.

Mitähän mahtaa vuosi 2012 tuoda tullessaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti