30.1.12

Ensimmäinen koulupäivä

Noniin, toinenkin ryhmä johon ilmoittauduimme peruttiin, mutta onneksi mahduimme mukaan vielä tänään alkaneelle kurssille. 
Nyt on Sisun ensimmäinen koulupäivä takana. 
Aikas lailla tuttuja juttuja. Tutustuttiin naksuttimeen, joka olikin jo ennestään tuttu kun Sisun kanssa on kotonakin harjoiteltu jo vähän naksuttelua. Sitten haettiin katsekontaktia, jota myöskin on Sisun kanssa aikaisemminkin opeteltu, mutta eipä se ollutkaan niin helppoa kun samassa tilassa oli 4 muuta koirakkoa naksuttelemassa samaan aikaan, ja viereisessä huoneessa vielä toinen koulutusryhmä touhuamassa omiaan. Sisu kovasti kuunteli mitä ympärillä tapahtuu, mutta kyllä se osasi silmiinkin katsella. 
Viimeisenä juttuna opiskeltiin lueksetulon ensimmäistä osaa, tai pikemminkin viimeistä osaa, eli pannasta kiinni ottamista. Sisu ei varmaan edes tajunnut mistä sitä namitettiin, mutta ahne possu söi nameja minkä kerkesi.
Muut hauvat siellä jo väsähti, mutta Sisu alkoi vasta heräilemään kun lopetettiin. Viikon päästä sitten seuraava oppitunti.

Ja pitäähän sitä lapsukaisen pudottaa vähän hampaitakin ennen ensimmäistä koulupäivää. Sisu ehti hukata päivän aikana sekä alhaalta että ylhäältä, molemmista kaksi etuhammasta. Liekkö leikkinyt jotain vetoleikkejä Hyryn kanssa ja hampaat jäänyt sille tielle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti