9.1.12

Voi, voi poikia

Usvalla alkoi Uutena vuotena juoksut, jotka sai Hyryn ihan masentumaan. Hyry lopetti syömisen, ja rupesi ripuloimaan ja lopulta oksentamaan. Hormonit hyrrää eikä ruoka maistu, maha on ihan tyhjä ja siksi oksenteli.
No nyt on Usva saatu hoitoon joten toivotaan että Hyryn olo helpottuu ja alkaa ruokakin maistumaan. Tosin kun maha on niin tyhjä ei sille voi normiannosta lykätä nenän eteen, menee maha vaan pahemmin sekaisin.

Masentunut Hyry.

Sisukin ripuloi. Uutena vuotena mökin takaa löysi jotain ihanaa rasvaa jota Sisu, ja vissiin Hyrykin kävi mutustelemassa. Luultiin että Sisulla meni maha sekaisin siitä, mutta kun se jatkuu vieläkin, niin ei voi enää johtua mistään mökillä syömästä. Tänään onneksi ollaan muutenkin menossa lääkärille rokotuksia hakemaan, niin saattaapi tulla vähän kalliimpi lasku jos rupeavat selvittämään ripulin syytä. 
Sisu on kuitenkin kokoajan hirmu reipas, touhuaa menemään ihan samalla tapaa kuin muulloinkin, ei siitä huomaa että olisi kipeä ollenkaan.

Täysiiiii!

Eilen illalla Hyrylle kelpasi jo muutama raksu ja nami, mutta ei se ruokaa vielä huolinut. Tänään aamulla keittelin pojille riisiä ja sitä saivat aamupalaksi kera keitinveden ja pienen lihamäärän, kun ei pojille ilman lihaa ruoka kelvannut. Molemmat söi kuppinsa kiltisti tyhjiksi. 

Istun nätisti, anna jo se nami!

On muuten kovin outoa kun yksi laumasta puuttuu. Usva parka oli vähän ihmeissään kun mentiin "kylään" ja "hyljättiin" Usva sinne. 

Koko lauma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti