22.12.11

10 viikkoa

Jo kolme viikkoa takana. Riiviöstä tulee vaan päivä päivältä riiviömpi. Suu käy ihan kokoajan. Sisu on aloittanut tuhoamisen lehtikorista jota ilmeisesti on oikein mukava pureskella. No kunhan syö vaan tuon lehtikorin eikä laajenna jyrsimistään muualle. On sillä ihan luvallistakin jyrsittävää, pari pahvilaatikkoa. Myös porkkanat kelpaa pikkuherralle jyrsittäväksi. 


Alkuun Sisu ei juurikaan matolle pissinyt, mutta nyt pissat ei tule enää lattialle ollenkaan vaan ne tulee aina matolle jos sisällä hätä ylllättää. Mutta eipä tuo sisälle tee kuin yöllä, yö kun on vielä hieman liian pitkä aika pienen pidättää. 


Nyt on Usvakin lienee tajunnut ettei tuo pentu mihinkään katoa vaikka kuinka sille murisisi, eilen Usva meni ja innostui leikkimään Sisun kanssa. Hyvä niin, Usvankin elämä helpottuu huomattavasti kun ei ota tuota penskaa niin tosissaan kokoajan. Vielä kun Usva oppisi sanomaan kunnolla pennulle jos ärsyttää, ei se penska muuten opi käyttäytymään.


Sisu on ehkä vähän liiankin hoikka poika, mutta pari ensimmäistä viikkoa tuli noin kilo viikkoon niin ei viitsinyt ruokaa lisätä, mutta nyt tuli vaan 700g viikossa joten ehkäpä Sisulle koittaa onnen päivät ja se saa vähän enempi ruokaa tuohon ainaiseen nälkäänsä.

Kattokaa sen korvia, ne on pystyssä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti