1.12.11

Poika kotona.

Tästä se alkaa Sisun seikkailut. 
Tänään on pennut 7 viikkoa eli luovutusikäisiä. Niinpä tuli Sisun aika lähteä uuteen kotiin, äipän luota isukin luokse.
Pentuaitauksessa oli taas kova vilinä kun sinne meni, 7 pentua puree ja repii joka suuntaan ja kaikkia pitäisi ehtiä moikkaamaan yhtä aikaa.

Sinne jäivät sisarukset huutelemaan kun napattiin Sisu mukaamme. Varsinkin toinen pitkäkarvainen poika piti kovan metelin kun Sisu otettiin pois aitauksesta.

Ennen automatkaa pääsi Sisu vähän jaloittelemaan ja käymään pissalla. Tosi reipas poitsu, ei mitään arkailua pihalla. Vaikkei pennut vissiin ihan hirveen paljoa ole päässyt pentuaitauksen ulkopuolelle.

 Ja heti joutui opettelemaan pannan pitämistä. Vähän sitä piti rapsutella, mutta eipä tuo muuten menoa haitannut ollenkaan.

Puolessa välissä matkaa pidettiin pieni jaloittelutauko, se oli vähän jänskää kun motarin varteen taukopaikalle pysähdyttiin. Uusi paikka ja uudet hajut ja äänet.

Viimeinen vartti autossa alkoi olla kovin levotonta, Sisu ei olisi millään halunnut enää istua sylissä vaan olisi halunnut mennä tutkimaan autoa. Mutta onneksi vihdoin päästiin kotiin ja Sisu pääsi tutustumaan kotipihaan ennen kuin päästettiin isot hauvat pihalle.

Isän ja pojan ensikohtaaminen.

Hyry sanoi Sisulle räyh-räyh ja raukka parka piiloutui tuolin alle pelottavaa isukkia. Eikä uskaltanut pois tulla, vaan piti hakea että päästiin sisälle tutustumaan uuteen kotiin.

Sisällä Sisu otti eteisen paikakseen ja viettikin siellä suurimman osan ensimmäisestä päivästään. Siihen tosin saattoi vaikuttaa että isot hauvat murmutteli heti jos Sisu uskaltautui eteisestä olohuoneen puolelle.

Illan mittaan pikkumies alkoi jo vähän kotiutumaan ja leikkiäkin jo vähän uskaltautui, vaikka Hyry siltä kävi leluja hakemassa pois eikä olisi antanut pienen leikkiä niillä.

Saas nähdä miten menee ensimmäinen yö kun Sisu on illan mittaan ollut monet kerrat ovella huutamassa ja yrittämässä päästä tuulikaappiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti