26.12.11

Heltsinkissä

Sisulla olikin aika jännä tapaninpäivä, kun lähdettiin pienelle seikkailulle Helsingin keskustaan. Juna olikin jo vanha tuttu, joten matka sujui enempiä jännittämättä. Ohikulkevia ihmisiä olisi Sisu kovasti halunnut päästä moikkaamaan, vaan kiltisti oli junassa oltava paikoillaan. Keskustassa Sisu sai monen päät kääntymään ja suut hymyyn. 
Ei me kauaa keskustassa oltu, käveltiin asemarakennuksen läpi, rautatietorin kautta kaisaniemenpuistoon ja takaisin junaan alikulkutunnelin kautta. Siinä oli pienelle koiranpennulle ihan tarpeeksi seikkailua yhdelle kertaa, jollei jopa vähän liikaakin, sen verta  nopeasti väsy tuli heti kun päästiin junaan asti.


Junaan menossa

Kiltisti Junassa

Johan tuli Sisulle hätä kun kipitin muutaman metrin poikien edelle ottamaan kuvaa, sellainen veto ja kiljunta alkoi. Raukka parka vissiin meinas että hänet ihan hyljätään suureen maailmaan.
Elielinaukiolla iski paniikki

Rautatietorille menossa

Luistelijoita katsomassa

Jännää..

Pitihän sitä pistää pojat patsaalle poseeraamaan. :D
Kaisaniemenpuistossa patsastelua

Liukuportaisiinkin Sisu pääsi/joutui, tämä taitaakin olla ainoa kerta kun sellaisiin mennään, pikkumies kun tuosta vielä kasvaa niin ei sitä sylissä  enää jaksa pidellä.
Liukuportaissa on jännää myös

Junassa Sisu sammui ennen kuin juna lähti edes liikkelle, sen verta rankka oli reissu pienelle koiralle.
Väsynyt seikkailija

Tuttu ja turvallinen paikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti