2.12.11

Kotiutumista

Ensimmäinen yö meni melko rauhallisesti, pari kertaa yön aikana pikkumies piti melkoisen metelin, mutta ei se kauaa jaksanut huutaa ja saimme lopulta nukkua jopa seitsemään asti ennen kuin Sisun patterit tuli täyteen ja touhuaminen alkoi.

Onni on oma piha. Helpottaa huomattavasti sisäsiistiksi opettelua. Vain yöksi pistetään paperit lattialle ja muuten ravataan pihalla vähän väliä. 

Sisu pääsi vähän siistittäväksikin kun kaivettiin kampa esiin ja vähän harjoiteltiin kuinka homma toimii. Ja no, mitäpä voi pennulta odottaa. Kampa suuhun ja menoks.

Sisu pääsi tänään tutustumaan myös siivoamiseen. Imurin äänen taisi kuulla ensimmäistä kertaa eikä tuo ollut juuri moksiskaan. Lattioita luututettssa pikkumies päätti olla koko ajan tiellä, eikä millään olisi väistänyt.

Ruokakin katoaa jo kiposta hetkessä, sen verran on touhua päivän mittaan että kyllä ruokakin maistuu. Ja koska isot koiratkin saa lihaa ruuan joukkoon niin pitäähän taaperonkin oppia jo tavoille ja lihat katoaakin lautaselta ensimmäisenä.

Ikea rotat saa kyytiä, siksipä kävin niitä hakemassa muutaman lisää. Nyt on rottia ympäri kämppää niin saa työnnettyä Sisulle rotan suuhun kun meinaa pureskella jotain kiellettyä, kuten käsiä.

Sisu pääsi ensimmäistä kertaa isojen koirien kanssa pissalle mukaan ja kunnolla pois pihasta. Ihan niin pitkälle ei menty kuin isot hauvat, mutta pikkumatka ja sitten takas kotiin. Hienosti meni ulkoilu remmissä.

Tänään on ollut niin paljon uutta ja ihmeellistä joten toivottavasti ensi yö menisi hieman paremmin kuin viime yö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti