15.12.11

9 viikkoa

Kaksi viikkoa takana. Sisu on kasvanut hirmuisesti. Kahdessa viikossa 1.9kg ja 5.5cm korkeutta lisää. Toinen korvakin on jo pystyssä.
Tokan viikon aikana Sisu on päässyt paljon autoilemaan, ollaan käyty kyläilemässä ja vieraitakin on käynyt. Käytiinpä me myös tuolla kehä kolmosen varressa katselemassa ja kuuntelemassa liikennettä, mutta eipä tuo moisesta välittänyt, toisin kuin isänsä jota hieman meteli jännittää. Sisu on niin reipas.
Niin ja käytiinhän me myös eläinkaupassa pyörähtämässä ja siellähän oli kivaa. Sisu löysi itselleen kaverin, mallinukkena toimivan pehmokoiran joka esitteli hurtan takkia. Ja oli muuten kovin palvelualtista henkilökuntaa kun meni pennun kanssa sisään.

Sisusta on tullut hirmu ahne, tuntuu että kakara on kokoajan nälkäinen, mutta koska kasvaa nyt sopivaa tahtia ei ole mitään syytä lisätä ruokaa. Sisu tietää ruoka-ajat ja onkin keittiössä jo tuntia ennen huutamassa ja pomppimassa kohti pöydällä odottavaa kuppia. Ja sama huuto ja pomppiminen jatkuu sen jälkeen kun oma kuppi on tyhjä ja kavereidenkin kupit tarkastettu. Hyrykin on jo hyväksynyt että pentu on tullut jäädäkseen ja pojilla onkin jo ihan kivat leikit keskenään. Kyllä niistä tulee vielä hyvät kaverit. Usvakin on jo menettänyt uskottavuutensa monesti. Usva on aina murmutellut kaikille jotka tulee iholle ja niin myös Sisulle, mutta onpa tuo kaksikko yllätetty muutamaan otteeseen vierekkäin nukkumasta, ja erehtyipä Usva jo leikkimäänkin Sisun kanssa. Sisu pompottaa Usvaa ihan 6-0, vie usvalta lelut suusta, pesee usvan hampaat kaikista murinoista huolimatta ja häätää Usvan pediltä jotta pääsee itse sinne nukkumaan. 


Osaa Sisu olla myös aikamoinen riiviö. Suu käy kokoajan, jos ei purren niin haukkuen. Sisu on myös kova sisustamaan, lelukorin paikkahan on tietenkin keskellä olohuonetta ja mielellään niin että kaikki lelut on ihan ympäriinsä. Myös lehtikori on Sisun mielestä väärässä paikassa ja sitä pitää siirrellä. Pissapaperit on turhia, ne levitellään pitkin kämppää ja silputaan pieneksi. Onneksi nämä sisustelut on toistaiseksi ollut ihan viattomia. Kauhulla odottelen sitä kun Sisu rupeaa muotoilemaan huonekaluja ja tavaroita uuteen muotoon. Toivottavasti tämä vaihe jää välistä.


Sisu yrittää olla avuksi myös siivotessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti