3.12.11

Nyt on jo kotiuduttu

Nyt meni yö ilman huutoja. Ainoa meteli lähti näistä meidän isoista hauvoista jotka ei ihan arvostanut Sisun lähestymisyrityksiä keskellä yötä. 

Aamulla Sisu pääsikin sitten jo isojen mukaan aamupissalle pikkumetsään, hienosti kulki Sisu remmissä metsään ja takaisin ja metsässä tuli hienosti vapaana lauman mukana. 

Hyrykin alkaa jo ajoittain sietämään pennun läsnäoloa, eikä vaan kokoajan hauku Sisua ihan lyttyyn.

Ulkona tuli kyllä sanomista kun Sisu meni liian läheltä tarkastelemaan Hyryn luun syöntiä. Ja niinpä lähti luu jäähylle kinaa aiheuttamasta.

Sisu pääsi tänään pienelle ajelulle, opiskelemaan autossa matkustamista koirien tapaan, ensimmäisen ajelu kun meni sylissä istuessa. Kukas sen parempi opettaja kuin oma isukki joka tykkää kovin autoilusta. Ja hienostihan se meni Sisunkin autoilu, alussa vähän huuteli ja kiipeili, mutta aika pian otti isukista mallia ja kävi makaamaan. Kyllä siitä vielä autokoira tulee.


Pikkuherran lemppari paikka alkaa pian käymään ahtaaksi, tänään jo jäi vähän jumiin, ainakin äänestä päätellen, sellainen huuto kuului eteisestä, mutta kyllä se sieltä itse pois pääsi. Nyt kolo on tukittu joten joutuu Sisu keksimään uuden lempparipaikan.

Tänään koirat joutuivat olemaan myös ensikertaa ihan keskenään sen ajan kun kävimme saunomassa. Pistettiin webbi-kamera kuvaamaan Sisun vakipaikkaa eli eteistä, että nähdään mitä koirat touhuaa keskenään ollessa. Vaan eipäne mitään touhunnut, Sisu hetken aikaa touhusi rotan ja pyyhkeen kanssa, mutta muuten nuo vain nukkuivat sen kolme varttia minkä olimme poissa.

Saunan jälkeen olikin taas aika syödä ja sitten pääsi Sisu isojen mukaan iltapissalle, hienosti jaksoi sisu tulla mukana koko lenkin ajan, osaksi remmissä ja osaksi vapaana. 


Saas nähdä mitä huominen tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti